keskiviikko 7. kesäkuuta 2017

Kristofasisti Laura Huhtasaari puhisee Puheenvuorossa



Tässä blogissa on käsitelty kristofasismia muutamaan otteeseen. Kuten tuossa aiemmin totesin, persut ovat vyöryttäneet Uuden Suomen Puheenvuoroa ja tänään vuorossa oli suomalaisen kristofasistin prototyyppi, Laura Huhtasaari.

Vielä viime viiikolla Laura oli Puheenvuorossa pelkkä fasisti, jonka kristofasistinen agenda yritettiin hämärtää protofasismin taakse, mutta nyt persujen puoluekokous lähenee ja Huhtasaaren on pakko erottua muusta fasistijoukosta, joten kristofasismi on siihen oikein sopiva ideologia.

Blogin julkaisun aikoihin Laura oli Jerusalemissa rukousaamiaisella. Aiemmin Laura osallistui samanlaiseen tapahtumaan Washington D.C:ssä. Siellä päätähtenä toimi viiden tähden idiootti, Donald Trump. On se hauskaa, kun kristofasistit ympäri maailman rukoilevat tuota omaa jumalaansa toimeenpanemaan fasistisen maailmanhallituksen, mutta kun mitään ei tapahdu, niin se on tietenkin jumalan vastustamista. Fasismi sentään on helkkarin huono ideologia.

Lauraa vituttaa rajusti se, että hänen uskontoaan pidetään yleisesti paatuneen taantumuksellisena. Näille änkyröille on aivan ylipääsemätön paikka se, että Raamattu on aavikkobarbaarien kirjoittamaa mytologiaa. Raamatusta ei ole elämänohjeeksi, vaikka Huhtasaari toisin yrittää vakuuttaa.

Pitkään Huhtasaaren politikointia seuranneena voin sanoa, että Laura on pelkästään vittumainen akka. Fundamentalismi – erityisesti kreationismi – tekee hänestä myös idiootin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti