maanantai 5. lokakuuta 2015

Fundamentalistinen yllytys lapsiin kohdistuvaan väkivaltaan



Tässä blogissa on useampaan kertaan käsitelty sitä, kuinka Raamattu suorastaan edellyttää lapsin kohdistuvaa väkivaltaa ”jumalallisena” kasvatusmetodina. Jaksan aina hämmästyä, kuinka vielä vuonna 2015 monilla suomalaisillakin fundamentalistien sivustoilla manaillaan sitä, että lasten ruumiillinen kuritus on Suomessa kriminalisoitu. Se tietenkin on taas kerran ”saatanallinen” eksytys.

Törmäsin tällaiseen sivustoon, jossa väkivaltaa kasvatusmetodina ihannoidaan:

Jo jutun otsikossa esitetään väite, että vapaa kasvatus ja fyysisen kurituksen kieltävä laki olisivat jollain tavalla yhteydessä toisiinsa. Sitä ei tietenkään perustella validein argumentein

Irvokkaasti sivustolla vedotaan Martti Lutherin auktoriteettiin näissä väkivaltaisissa kasvatuskysymyksissä.

Hurskaat vanhemmat, jotka oikein rakastavat lapsiaan, eivät saa hymyillä heidän tottelemattomuudelleen eivätkä sitä hyväksyä; heidän on rangaistava heitä sekä sanalla että pehmoisella vitsalla. Sellaiset ovat rakkauden lyöntejä, joita olemme velvolliset lapsille antamaan Jumalan käskyn mukaan. Tällainen kuritus ei sitä paitsi ole vahingollista vaan hyödyllistä, niin kuin Salomo sanoo: Joka vitsaa säästää, se vihaa lastaan; mutta joka häntä rakastaa, se häntä ajoissa kurittaa, ja Siirak: Joka rakastaa lastansa, se pitää hänet aina kurissa, että hän sitten saisi iloa hänestä.

Lutherin ajoista on jo kulunut 500 vuotta ja silti äijän juttuja pidetään esimerkillisinä. Edes tuohon aikaan, vaikka ruumiillinen kuritus oli enemmän sääntö kuin poikkeus, väkivaltaa ei voinut  puolustaa uskottavasti. Lapsiin kohdistuva väkivalta on aina epähumaania. Väkivallan käyttö on aina osoitus kasvattajan kykenemättömyydestä.

Sananlaskut 22:15: 15 Hulluus tarttuu helposti nuorukaiseen, mutta kunnon kuritus ajaa sen pois.

Sivuston ylläpitäjä tykittää tämän jälkeen:

Lasten kurituksen kieltävä Suomi siis vihaa lapsiaan ja haluaa heille kuolemaa. Suomalaiset lapset ovat äpäriä ja äitiensä häpeitä. Suomi ei ota lapsiaan todellisesti huomaansa, ei poista hulluutta heidän sydämistään, ei pelasta heitä kuolemasta ja tuonelasta, ei anna heille viisautta eikä vanhurskauden rauhanhedelmää. Suomalaisten lapset eivät ole autuaita vaan onnettomia ja epätoivoisia.
Koska laki on pakkokeino, Suomi pakottaa kaikki suomalaiset vihaamaan lapsiaan ja haluamaan heille kuolemaa. Suomi tekee väkisin lapsistaan äpäriä ja äitiensä häpeitä. Suomi väkisin estää suomalaisia rakastamasta lapsiaan ja ottamasta heidät todellisesti huomaansa. Suomi väkisin estää vanhempia ottamasta hulluutta lastensa sydämistä ja työntää väkisin suomalaiset lapset kuolemaan ja tuonelaan. Suomi väkisin estää antamasta lapsille viisautta ja vanhurskauden rauhanhedelmää. Suomalaisista lapsista tehdään väkisin onnettomia ja epätoivoisia.
Koska Suomessa on lailla kielletty kurittamasta lasta, suomalaisia lapsia estetään oppimasta rakastamaan tietoa ja Jumalan käskyjä, heiltä väkisin viedään kunnia ja viisaus, heitä väkisin estetään pääsemästä elämän tielle ja ottamasta vastaan elämäänsä, heistä tehdään väkisin pilkkaajia, hulluja ja järjettömiä, heille tuotetaan väkisin köyhyys ja häpeä, heidät johdetaan väkisin eksyksiin, heidät pakotetaan pitämään sielunsa halpana ja heidät pakotetaan kuolemaan kurittomuuteen.
Tämä jumalaton, kyvytön ja sokea päättäjäjoukko, joka Suomea hallitsee, ja tämä yhtä jumalaton, kyvytön ja sokea kansa, joka heidät on päättäjikseen valinnut, on tekonsa vuoksi ansainnut ankaran rangaistuksen. Jumalan edessä tämä luopunut ja sokea kansa, joka lain voimin levittää turmelusta kaikkialle, on helvetin ansaitsevassa tilassa. Suomen kansa on ansainnut kaikki mahdolliset vitsaukset, jopa se itse tuottaa ne, esimerkiksi omat lapsensa. Nämä ilman kuria kasvaneet lapset tuhoavat nyt kaiken, kuten jokainen voi nähdä. He tuhoavat itsensä, vanhempansa, yhteiskunnan, sanalla sanoen kaiken. Mitään ei jää jäljelle.
Tulevat vaalit näyttävät olevan todelliset tuhoamisvaalit, jossa kuritta kasvanut joukko rynnistää kaikkialle. Syntyy hirveää jälkeä. Tuolta joukolta puuttuu kokonaan elämän perusta.

Tuo oli jo niin vastenmielistä, että voin vain hämmästellä minkälaisessa maailmassa tuon väkivaltaan yllyttävän tekstin kirjoittaja elää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti